Een top relatie begint bij een gezonde levensstijl!

Jullie relatie (weer) op top niveau? Dat kan bij iedereen! Een traject bij Royal Fit ga je samen aan voor 12 weken. Door zoveel met elkaar bezig te zijn komen jullie dicht bij elkaar en dat gaat jullie relatie merken. Word het koppel van jullie dromen, het koppel waar iedereen jaloers op is! Lees deze blog of kijk bij onze trajecten hoe wij jullie gaan helpen.

EEN TOP RELATIE BEGINT BIJ EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

De juiste combinatie van gezond eten, voldoende bewegen en genoeg ontspannen is meest effectieve weg naar een gezonder, bewuster en energieker leven. Samen voor een gezonde levensstijl gaan gaat jullie relatie een enorme boost geven en zorgen voor een fitte, energieke en zonnige toekomst met passie.

EEN GOEDE RELATIE IS DE GROOTSTE VIJAND VAN EEN FANTASTISCHE RELATIE.

We kennen het allemaal, jullie zijn al een tijd samen, het gaat lang niet slecht maar jullie zijn er in de loop der jaren niet passievoller op geworden.

In onze jachtige en overprikkelde wereld is het soms hard werken. Als individu is dat vaak al lastig, laat staan als stel met misschien wel kinderen, een bedrijf of drukke baan, maar wordt het nu niet gewoon eens tijd voor jullie twee?

PASSIE = AANTREKKINGSKRACHT + LIEFDE

Hoeveel stellen ken je echt waarvan je denkt JA zo’n relatie wil ik ook! Zijn jullie zelf dat koppel wat je voor ogen had?

Passie ontstaat niet zomaar, jullie bepalen zelf of het er is en hoeveel. Een top relatie is voor iedereen weggelegd maar jullie moeten daar samen wat voor doen.

VINDT JOUW PARTNER JOUW NOG AANTREKKELIJK?

VOEDING

Eet je verkeerd of ongezond dan is dat vaak terug te zien aan jouw lijf. Jouw spijsvertering is niet op orde en je voelt je niet fit. Je buik is opgezwollen. Er ontstaan vet op plekken waar je het liever niet zou hebben en je huid zou er beter uit kunnen zien.

Ok, we hoeven er niet allemaal afgetraind bij te lopen maar maakt wat strakker in je vel jouw niet aantrekkelijker voor je partner?

BEWEGING

Is je conditie laag, dan is je hart minder sterk. Train jij je spieren niet, dan heb je minder kracht. Heb je minder energie, dan is de kans groter dat je je partner niet kunt geven wat hij of zij diep van binnen verlangt.

Samen bewegen zorgt voor de aanmaak van endorfines, het zelfde stofje wat het lichaam aanmaakt als je verliefd bent Wanneer je samen gaat bewegen zal de ander je als sterk en fit ervaren en je meer gaan waarderen.

ONTSPANNING

Wanneer jullie samen gaan ontspannen laten jullie tegelijkertijd alles even los. Het drukke sociale leven, het werk en alle andere zaken. Je bent volledig jezelf en jullie hebben tijd om goede gesprekken te voeren met elkaar en om het over jullie toekomst samen te hebben. Want wat wil je eigenlijk graag samen nog bereiken? Een ander huis? Samen iets nieuws opstarten? Mooie reizen? Een gezin? Ontspanning brengt jullie nog dichter bij elkaar.

KORTOM:

Een traject bij Royal Fit ga je samen aan voor 12 weken. Door zoveel met elkaar bezig te zijn komen jullie dicht bij elkaar.

De juiste combinatie van gezond eten, voldoende bewegen en genoeg ontspannen is meest effectieve weg naar een gezonder, bewuster en energieker leven. Word het koppel van jullie dromen, het koppel waar iedereen jaloers op is! Kijk bij onze trajecten hoe wij jullie gaan helpen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.