Een top vriendschap begint bij een gezonde levensstijl!

BLOG VOOR VROUWEN: Jullie vriendschap (weer) op top niveau? Dat kan bij iedere vriendschap! Een traject bij Royal Fit gaan jullie samen aan voor 12 weken. Door een traject aan te gaan verdiep je jullie vriendschap en leren jullie elkaar nog beter kennen. Word samen dat gekke stel (Harts)vriendinnen waar iedereen om moet lachen.

Lees in deze blog hoe je van jullie vriendschap een top vriendschap maakt of klik op Meer Informatie en bekijk het traject om te zien hoe we dat gaan doen.

EEN TOP VRIENDSCHAP BEGINT BIJ EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

De juiste combinatie van gezond eten, voldoende bewegen en genoeg ontspannen is meest effectieve weg naar een gezonder, bewuster en energieker leven. Samen voor een gezonde levensstijl gaan gaat jullie vriendschap een enorme boost geven en werkt super motiverend. Stel je eens voor, jij en je (Harts-) vriendin allebei fit, energiek en top gezond!

EEN GOEDE VRIENDSCHAP IS DE GROOTSTE VIJAND VAN EEN FANTASTISCHE VRIENDSCHAP.

Jullie hebben een goede vriendschap maar waarom zijn jullie eigenlijk zulke goede vriendinnen? Hoe zijn jullie zulke goede vriendinnen geworden? Soms is een vriendschap gebaseerd op iets uit het verleden, jullie kennen elkaar van kinds af aan of jullie waren collega’s en de één heeft inmiddels kinderen gekregen terwijl de ander net voor zichzelf is begonnen. Om hechte vriendschappen hecht te houden werkt het heel verfrissend om samen iets aan te gaan. Wat kunnen jullie doen om die vriendschap nog meer betekenis te geven? Waarom niet samen jullie gezondheid op top niveau brengen? Weer eens wat anders dan samen op vakantie of die fles rosé. Schrijf samen geschiedenis en word allebei top fit. Je kunt zomaar nog meer beseffen wat voor geweldige vriendin je hebt en wat voor fantastisch leuke vriendin jij zelf bent.

SAMEN EEN TRAJECT AANGAAN HEEFT VEEL VOORDELEN

In een volle agenda is naast werk, je partner en kinderen vaak maar beperkt ruimte om met je gezondheid én een sociaal leven bezig te zijn. Door samen een traject aan te gaan combineer je het. Sluit de les of training af met een gezonde lunch, of ga samen gezond koken zodat jullie rustig kunnen bijpraten

SAMEN IS LEUKER

Waar het allemaal om gaat is samen FUN hebben. Je deelt structureel tijd met elkaar. En ook het delen van jullie resultaten geeft een enorme boost motivatie. Samen geeft gewoonweg veel gezelligheid, voldoening en plezier.

SAMEN WERKT MOTIVEREND

Misschien traint jouw vriendin met zwaardere gewichten, houdt ze zich gedisciplineerder aan het voedingsprogramma of is zij beter in ontspannen. Samen brengt altijd iets competitiefs met zich mee. In positieve zin: het houdt jullie scherp en stimuleert om net dat beetje meer te geven. Daarnaast heb je je vriendin als stok achter de deur en dat extra steuntje in de rug. Hoe leuk is het om jullie ervaringen uit te delen en samen resultaten te behalen.

VOEDING

Jezelf een gezonde levensstijl aanmeten is best een klus. Je hebt er al heel wat diëten op zitten en soms gaat het allemaal even niet zoals je graag zou willen. Met je vriendin kun je erover praten en lachen. Het zorgt dat je met frisse moed verder kunt. Jullie versterken elkaar en bereiken samen jullie ideale gewicht.

BEWEGING

Ben je onzeker over je buikje, baal je van dat bezwete, rode hoofd of gaan je workouts niet zoals je dat je graag wilt? Met vriendinnen kun je erover praten en lachen, wat relativerend werkt en zorgt dat je met frisse moed verder kunt. Samen sporten is makkelijker en je hebt net die stok achter de deur die je soms nodig hebt.

ONTSPANNING

Wanneer jullie samen gaan ontspannen laten jullie tegelijkertijd alles even los. Het drukke sociale leven, het werk, je partner en alle andere zaken. Je bent volledig jezelf en jullie hebben tijd voor ouderwets goede gesprekken. Door de tijd te nemen om echt met elkaar te praten kan jullie vriendschap extra betekenis krijgen, merk hoe jullie band dieper en dieper wordt. Je ziet ineens wat voor geweldig mens die vriendin eigenlijk is en hoe blij je eigenlijk met haar bent.

KORTOM:

Een traject bij Royal Fit ga je samen aan voor 12 weken. Door zoveel met elkaar op te trekken komen jullie dicht bij elkaar.

De juiste combinatie van gezond eten, voldoende bewegen en genoeg ontspannen is meest effectieve weg naar een gezonder, bewuster en energieker leven. Schrijf samen geschiedenis en word samen top fit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.