Onze spijsvertering is ontregeld en versleten.

De kwaliteit van onze voeding is enorm veranderd, er zijn veel geraffineerde en kunstmatige producten op de markt gekomen die nu slecht blijken te zijn voor een goede spijsvertering en digestie.

Onze spijsvertering is ontregeld en versleten en dat begint zijn tol te eisen. Nederland is op zijn zwaarst ooit, meer dan de helft! van de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder kampt met overgewicht (Bron: CBS)

Ruim de helft van de Nederlanders heeft last van vermoeidheid en een onrustig gevoel. Ook concentratieproblemen en neerslachtigheid komen veel vaker voor, om over depressies nog maar te zwijgen. (Bron: gezondheidsnet) Gemiddeld sterven er 100 mensen per dag aan hart- en vaatziekten. (Bron: Hartstichting) Elke week! komen er 1200! nieuwe gevallen van diabetes bij.(Bron: Diabetesfonds) De Universiteit van Wageningen concludeerde in 2011 al dat het aantal allergieën de afgelopen vijfentwintig jaar is verdubbeld (Bron: Universiteit van Wageningen).

In 2016 kregen ruim 108.400 Nederlanders de diagnose kanker, 2.500 patiënten meer! dan in 2015, teveel daarvan door ongezonde voeding, overgewicht en weinig beweging (Bronnen: IKNL en KWF).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.